Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: Visual Basic 6.0
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

Form üzerindeki Picturebox nas?l ortalan?r?

Yazar: Webmaster

Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"VB KAYIT SURESI VE 30 GUNLUK DENEME SURESINIZ UZATMA VEYA ORTADAN KALDIRMA PROGRAMSIZ"

Merhaba arkadaslar sıtede yenı uyeyım bu gun ıtıbarı ıle vb derslerıne baslıyorum baslamadan once vb derslerını uygulamam ıcın sıtede onerılen programı ındırdım program deneme surelı oldugu ıcın 30 gunluk bır deneme suresı vermektedır bu nedenle ya kayıt olup ucretını odemek zorundayım yada 30 gun sonra yenıden format atıp kullanmak zorundayım ama format olayı uzun surdugu ıcın sızlere en kısa ve saglam vede program gerektırmeden 30 gun suresını ortadan kaldıracagız anlatımım soyledır

baslat calıstır yada wındows tusu + R ıle calıstır calıstırılır ardından calıstır ekranına regedıt yazılır  enter ızlenecek yollr asagıdakı gıbıdır

HKEY_CURRENT_USER +
                              Software +
                                           Microsoft +
                                                          VWDExpress +
                                                                            8.0

VWDExpress yoktur muhtemelen neden dersenız kullandıgınız dılden kaynaklaır bu sorun telaslanmaya gerek yok VWD yoksa vb yada vbe yazar o kısımların altında 8.0 bulunmaktadır topu topu 3 5 baslık altına bakmanız gerek 8.0 baslıklarının altında tum gırdılere tek tıklayın sol tarafta acılan ek sayfada PARAMS degerını bulana kadar baslıklara tıklayın sol tarafta kı satırlarda arayın buldugunuzda

Params  0001459200251000001478 seklınde uzayan bır sayısal bolum olacaktır o bolumu asagıdakı deger gıbı 1 yapın

Params  1 bu sekılde yaptıktan sonra kapatın ıslem bu kadar artık 30 gun dolsada anahtar gırmenıze gerektıren bır sınırlama olmayacaktır

Yardımcı Olabıldysem Ne Mutlu Bana

Üyeye Özelden Mesaj At CYBERCODE | 27.10.2015 04:56


yaptığın işlem zaten yasal değilki, direk full sürümünü kur.

Üyeye Özelden Mesaj At tarikbayraktar | 15.01.2016 20:06



Tüm Kategoriler | Visual Basic 6.0 | Visual Basic 6.0  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin