Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: Visual Basic.Net
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

Ctrl-Alt-Delete ve Ctrl-Esc tus kombinasyonlar?n?n çal?smas? nas?l iptal edilir?

Yazar: Webmaster

Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"Combobox ile veri taban?ndan bilgi çekmek"

Merhaba arkada?lar. Yapmak istedi?im ?ey Veri taban?mdaki alanlar stok_grubu - stok_adi - tarih - stok_miktar? ben ?imdi stok eklicem ya da ç?kar?cam. Sayfama bir adet combobox koydum. bu combobox içerisinde stok_grubumun isimleri var. Bir tane stok_grubu seçti?imde onun alt?ndaki comboboxsa stok_adi gelmesini istiyorum. Yani filtreleme yapmak istiyorum. stok_adi k?s?mlar?da geldi?inde herhangi birisini seçti?imde alt?ndaki textbox içerisine stok_miktar? bilgisi gelsin istiyorum. ikinci bir textbox?m daha var onada say? yazd???mda stok_miktar?m?n eksilmesini istiyorum. Bunu en kolay ?ekilde nas?l yapabilirim arkada?lar.

raporlama k?sm?n? falan gridView kulland?m . kay?t ekleme k?sm?n?da yine
BilgilerBindingSource ve BilgilerTableAdapter nesnelerini kullanarak yapt?m. Yani komut neredeyse hiç yazmad?m.

Üyeye Özelden Mesaj At hatice.haa | 23.04.2015 13:29


SELECT stok_grubu SUM ( stok_miktar) AS toplam FROM tablo_adi GROUP BY stok_grubu

böyle bir sql sorgusu çalıştırman gerek
tarihler içinde beetwen araştır.

Üyeye Özelden Mesaj At aspara | 22.09.2015 10:56



Tüm Kategoriler | Visual Basic.Net | Visual Basic.Net  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin