Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: C/Visual C++/C#
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

bilgisayar?n ad? ve kullan?c? ad?n? bulan kod

Yazar: ssoftyazilim
bilgisayar adi ve kullanici adi


Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"visual basic 2010 kod istek"

projemizin çalıştığı yerin adını alabileceğimiz bir yol varmı ? örneğin "C:Documents and SettingsAdministratorDesktopOgr_Kayit2Ogr_Kayit" bu bilgi her bilgisayarda farklı olur ben formun loadında o bilgisayardaki bu yolu bişekilde alabilirsem her bilgisayarda çalışabilecek proğram bunu öğrenmek istiyorum...

Üyeye Özelden Mesaj At hayaletkny | 16.01.2012 15:54


Application.ExecutablePath

komutu ile exenin bulundugu yeri ögrenirsin. Ama bu komut exenin adını da ekler. sen sadece klasörü istersen mid fonksiyonuyla exe adını kaldırırsın bu sayede elinde exenin bulundugu klasör kalmıs olur.

kolay gelsin.

Üyeye Özelden Mesaj At InCoNnU | 17.01.2012 19:53

Dim pathbilgisi = Application.StartupPath
Dim con As SqlClient.SqlConnection = New SqlClient.SqlConnection("Data Source=.SQLEXPRESS;AttachDbFilename='" + pathbilgisi + "sqldb.mdf';Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True")


bu şekilde olunca oluyor cevabınız için teşekkürler

Üyeye Özelden Mesaj At hayaletkny | 20.01.2012 10:56

Tüm Kategoriler | C/Visual C++/C# | C/Visual C++/C#  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin