Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: Visual Basic.Net
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

İngilizce Türkçe Çeviri

Yazar: omeroz2231
Bu Program Access mdb bulunan bilgileri Listbox a getiriyor


Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"vb.net HDD no ya göre form açtırma nasıl yapabilirim ?"

Merhaba arkadaşlar HDD noya göre nasıl form açtırabilirim ?
mesela adamın hdd nosu 13213213 sadece o HDD üzerinde çalışsın başka pc ye geçtiğinde hata versin ve çalışmasın. Nasıl yapabilirim ?

Üyeye Özelden Mesaj At xfqemre | 05.11.2011 15:05


Merhaba xfgemre,

Aşağıdaki link i incelermisin belki yardımcı olur yada fikir verir.

http://social.msdn.microsoft.com/Forums/tr-TR/vbnettr/thread/cd3e9490-375e-4b2a-af52-968df544dfac

Kolay gelsin.

Üyeye Özelden Mesaj At leo57 | 06.11.2011 08:58

hdd bulmayı internetten bulursun.
ondan sonra forma bir timer eklersin.
sen hdd noyu label e yaz. timer'ın içine

If label1.caption = "13213213" then
form1.show
else
msgbox " Üzgünüm.Bu bilgisayarda program açılmaz !"
end
end If

yazarsan istediğin olur.Kolay gelsin.


Üyeye Özelden Mesaj At qazmq | 06.11.2011 12:18
bu arada timer1 in enabled = true , interval 1 veya 100 olsun.

Üyeye Özelden Mesaj At qazmq | 06.11.2011 12:19
Çok teşekkürler :) oldu.

Üyeye Özelden Mesaj At xfqemre | 08.11.2011 13:26

eğer ben yardım ettiysem bişey değil :D

Üyeye Özelden Mesaj At qazmq | 08.11.2011 22:42
timer'a ne gerek var formun page load olayına yazsak da olmaz mıydı ?

Üyeye Özelden Mesaj At ACCENT | 22.05.2014 22:50

Tüm Kategoriler | Visual Basic.Net | Visual Basic.Net  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin