Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: C/Visual C++/C#
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

Paralel port aracılığıyla bilgisayardan dış ortamlara bilgi gönderme

Yazar: xxxmcs
Paralel port ?un kullanıldığı yerler, bilgisayarın dış ortamlara bilgi göndermek ve dış ortamlardan bilgi almaktır... paralel port ta 8 bitliklik ( 1 bayt ) lık giriş ve çıkış işlemi sağlanabilir... Örneğin bununla bir bilgisayarla, diğer bir bilgisayarın bilgi alış verişini sağlayabiliriz.



Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Çevrimiçi Üyeler
Kaanstagram

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"Dev C++ Soru"

Arkadaşlar acaba C++ ile Windows daha başlamadan çalışan proje yazılabilir mi? Yani dos ekranıyla da çalışsa olur ama Windows'a ihtiyacı olmasın. Hani marketlerde falan olur dos ekranında çalışır. CD'Den çalışacak bir bilginiz var mı?

Üyeye Özelden Mesaj At pisicikgeldi | 31.05.2011 22:04


tam bir fikrim yok ama .iso uzantılı olması lazım açılış ekranında çalışması için. iso olduktan sonra belli bi formatta nero ile yazman gerek.

Üyeye Özelden Mesaj At qazmq | 06.11.2011 12:26

c den çok anlamasamda eski mantık düşünülürse açılış disketleri mantığı ile command.com, config.sys ve autoexec.bat olduktan sonra her türlü olur. vb de console aplication vardı dos ekranında çalışan c de kralı vardır diye düşünüyorum. ama yapacağın program ne iş yapacak sonuçta komut setlerini yorumlamaya bence normal açılış yetmeyebilir

Üyeye Özelden Mesaj At pmkdemir | 18.11.2011 16:20

Tüm Kategoriler | C/Visual C++/C# | C/Visual C++/C#  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin