Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: C/Visual C++/C#
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

PROSEDÜRLER (YORDAMLAR)

Yazar: hikomen
PROSEDÜR NED?R?
NEDEN KULLANILIR?
FONKS?YONLAR
ÖRNEKLER


Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"EXE"

vs. 2008 de yaptığım programı tek exe haline getirip her pc de calışır hale nasıl getirebilirim...

Üyeye Özelden Mesaj At samido | 17.02.2011 20:56


programı derlediğinde ettiğinde zaten exesi oluşuyor. Yani programı çalıştırdığında yada ctrl + shift + B ye bastığında derlenir. Ondan sonra programın oldu klasöre gir, bin klasörünü bul,oradan da debug klasörüne gir, exe'n orada olması gerek...

programın başka bilgisyarda çalışması için .net framework kurulu olması gerek, projende framework 3.0 kullanmışsan, çalıştırmak istediğin bilgisyarda da en az 3.0 kurulu olması gerekiyor...

Üyeye Özelden Mesaj At ertan2002 | 18.02.2011 12:17

bunu bircok pc de arklarıma denettirdim hata aldıklarını söyledi başka bi ark.da dll dosyası olması lazım yanında dedi onla birlikde at calışır dedi yine çalişmadı

Üyeye Özelden Mesaj At samido | 21.02.2011 21:11

Tüm Kategoriler | C/Visual C++/C# | C/Visual C++/C#  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin