Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: C/Visual C++/C#
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

Acces ile basit bir Login program?

Yazar: Kenanorenler
Öncelikle accessten bir veritaban? yarat?yoruz, bir tablo olu?turup Username ve Passwordalanlar? ekliyoruz, bir kullan?c? ad? ve ?ifre belirledikten sonra VB projemizi aç?yoruz ve iki tane form ekliyoruz. (Form1, Form2) Daha sonra Form1′e iki adet textbox, üç adet commandbuton ekliyoruz. Bunlar?n hepsini yapt?ysan?z s?ra geldi kodlara a?a??daki kodlar? Form1′in kod bölümüne kopyala yap??t?r yap?n.



Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"Değişkenler arası fark"

c# 'a yeni basladım.Değişkenleri inceliyorum.Program dilini öğreticek olan kişi bana bi kaç soru sordu bilemiyince araştır dedi.bende Google amcaya sorayım dedim.Ne sorsam tam cevabını alamadım. burada derdime derman olmanızı bekliyorum.

Boolean ile bool arasındaki fark

int32 ile int arasındaki fark

long ile int64 arasındaki fark

short - int16 arasındaki fark

birde mesela bazı değişkenler var c# örnek olarak double yazdın mı 2 tane cıkıyor birinin baş harfi büyük bunu sebebi ne?

cevap veren vermeyen herkeze teşekkürler.

Üyeye Özelden Mesaj At benemreyasen | 15.07.2010 12:50


Şöyle bir örnek vereyim,bool ve boolean ile alakalı..

bool struck ın yapısına bakın

public struct Boolean : IComparable, IConvertible, IComparable<bool>, IEquatable<bool>

dikkat edersen Boolean dan türüyor.. bool yapısı boolean ın bir alt yapısıdır. diğerleri içinde aynı şekilde geçerli, onun tüm özelliklerini barındırıyor..

Üyeye Özelden Mesaj At ertan2002 | 07.08.2010 12:14



Tüm Kategoriler | C/Visual C++/C# | C/Visual C++/C#  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin