tebrikler hakan. güzel düşünce. faydalı olacağı kanaatindeyim. tabi bu işi hakikaten öğrenmek isteyenlere.
spider58 | 12.01.2007 10:40 |
Çok iyi düşünülmüş bir çalışma. XP yi ilk başlarda yadırgamıştım fazla kullanmadan ve peşin hükümle.Şimdi üstüne para verseler kullanmam Win98 i .Buda ona benzeyecek sanırım benim için.Şu anda yadırgıyorum çünkü birini çözmemişken diğerine geçmek zor geliyor.Yanlış olduğunu biliyorum.Üst versiyonların daha detaylı ve daha zor olabileceği gibi bir düşünceye sahibim çünkü. Bu kurs bana .NET i tanıma imkanı verecek.Dahamı zor yoksa dahamı pratik konusunda bir fikir edineceğim.Şu ana kadarki derslerden zorlandığım söylenemez. Visual Basic 6,0 ın bir kitabını almıştım 40 Ytl ye. Sanırım .NET in kitabıda ondan aşağı değildir.Bu kursun içeriğinin kitaplardan aşağı kalacağını sanmıyorum.Üstelik derslerle ilgili soru sorabilecek bir muhattabımız olacak.
Hakan bey.Kurs için size çok teşekkür eder çalışmalarınızda başarılar dilerim.
umitco | 22.01.2007 10:51 |
Evet bir kitap alsanız 40 YTL kadar para verirsiniz. Üstelik size kimse sınav vermez, soru sormaz, sorularınıza karşılık vermez.
Üstelik bir web sayfasında çalışmanın dinamik duygusunu yaşayamazsınız.
Süper üye olmakla sadece bu kursa devam etme hakkını kazanmayacaksınızl, ayrıca bu siteyi tümüyle kesintisiz, sınrsız ve engelsiz kullanma hakkına sahip olacaksınız.
Hesabınızı yapın, herşey ortada.
Webmaster | 22.01.2007 11:03 |
İyi günler vbasicmaster üyeleri ve arkadaşlarım.Ben Visual Basic 6.0 ile program çalışmalarımı yapıyordum.Taki Visual Basic 6.0 bana yetersiz geldiğini anlayıncaya kadar.Fakat benim bir hatam vardı ki Visual Basic.Net piyasaya çıkalı neredeyse 1 yılı aşkın bir süre olmuştu ki ben onu merak edipte hiç hakkında araştırma yapmadım yada Visual Basic.Net bize ne gibi yenilikler sağladığını merak etmedim.Olaya biraz daha kısıtlı baktım işin acıkcası bana Visual Basic 6.0 yeter gibi düşündüm.Oysa bu gelişen dünyada gelişmelere ayak uydurmak gerekiyor ki iyi bir yerlere gelebilelim.Bende bunun üzerine araştırmalarıma başladım.
Tabiki Visual Basic konu başlığı altında en iyisi olan site'ye vbasicmaster 'a bakmam gerektiğini düşündüm ki orada Webmaster nickli olan Hakan hocam'ın Visual Basic.Net konusu hakkında kurs acacağı ile ilgili konuyu okudum.Bunun üzerine harakete geçerek Hakan hocamla iletişimi sağladım.Kusura bakmasın Hakan hocam benim sıkıcı sorularıma bile cevap verdi.Ona bu yüzden bir kez daha teşekkür ederim.
Ayrıca kurs yeni başlayacak arkadaşlar için sıfırdan yapılmıştır.Yani dışarıda bir kurs'a katılmaya kalksanız neredeyse 400 ytl'den başlayan paralarla bu kurs'a üye olursunuz.Hemde bire bir ilişkileriniz.Bu kadar iyi olmaz.(Hocayla -öğrenci arasında).Bu yüzden bu kurs bize sağlanmış olan güzel bir imkan ve bende bu imkandan faydalanmak gerektiğini düşünüyorum. Tekrar bu kurs 'un acılımında faydası olanlar için teşekkür ederim..İyi Çalışmalar..
vbasic.coder | 22.01.2007 16:40 |
Ah ah şu askerlik herşeye engel bende öğrenmek istiyordum ama maalefes şubatta askere gidicem. İnşallah bu kursun devamı olur. Senede 1 kere olsa ne güzel olur.
by_anderson | 22.01.2007 16:57 |
Hakan Bey size bu fedakarlığınız için sonsuz teşekkürler. Ben visual Basic in V sini bilmeyen biri olarak bizlere böyle bir ımkan tanıdığınız için. Eğitimin kontrolsüz olduğu bir ortamda kontröllü,düzenli ve aşama aşama veriyorsunuz .Bu Dersi Takip ederek Ben Visual basic.net öğrenemedim diyene rastlanmayacak bir kaynak. Sayenizde "birgün herkes VB.Net öğrenecek" yeterki birazcık istek olsun. Basit Bir kitabın 30-40 ytl den aşağı olmadığı bir ortamda süper üyelik bedelinin eleştirilmesine inanmak zor.Sadece haftalık sigara parası'na 1 yıl eğitim almak.. Bu Eğitimin her şartta devam edeceği inancıyla üye oldum ..iyiki olmuşum Teşekkürler. livadi
livadi | 22.01.2007 20:27 |
merhaba arkadaşlar
hakan beyin yaptığını takdir etmek lazım kendi adıma kendisine teşekkür ederim birçok arkadaşımızın para vererek öğrenmeye çalıştığı bir konuda hiç bir karşılığı olmadan vermeye çalıştığı hizmet ne kadar güzel birşey. kaç süper üye var bilmiyorum ama bence süper üye olmayanlarında ikkanları varsa hemen üye olsun arkadaşlar vee bu bu kursa katılsınlar. Bu mükemmel fırsatı kaçırmasınlar. Bu siteye ilk girdiğimde sitenin kalitesini görüp ilk seferde süper üye olmaya karar vermiştim. hiçde pişman değilim. gerçekten değiyor arkadaşlar. Şimdi sitenen kalitesi çoç çok artacak. Bende arkadaşlara tavsiye edeceğim. Emeğinize sağlık hakan bey.
mk73 | 22.01.2007 21:11 |
kurs acemiler için olduğu için ilk başlarda konuların çok yavaş ilerleyeceğini ve arada bir baksam yeter diye düşünmüştüm ama gelin görün ki iki gün siteye uğramasam yetişemiyorum. her ne kadar vb bilsem de komutların ve yapısının .net ile farklılığını çok iyi bilemediğimden okudukça kendimi sanki hiç bişii bilmiyormuşum gibi hissettim. böylesine sabır gerektiren bir uğraş içinde olduğu için sayın hakan beyi tekrar tebrik ediyorum.
10 veya 20 liraya bir yıl boyunca, böyle bir kursu değil, herhangi bir dersi verecek birini tanıyan biri varsa burda hiç durmasın.
unutmayın kursu takip edenler programlarını artık .net ile yazmaya başladıklarında,i siz halaa vb de şunu nasıl yaparız diye sorular sormaya devam edeceksiniz. (sorduğunuz ne ise .net 'te belki zaten vardır)
karşımıza çıkan fırsatları değerlendirmek lazım. treni kaçırmayın diyorum başka bişii demiyorum.
bu arada sayın süper üyeler, kursun kapısında dolaşmayın içeri girin, bakın içerde neler oluyor. ( anladın sen onu )
eSa | 24.01.2007 07:51 |
Microsoft Visual 2005 Express Edition u belirtilen yerden download ettim. Ancak: 1-Bu versiyon ile kursta bahsedilen ekran görüntüleri farklı. 2-Download ettim ama 30 günlük kullanım süresi var diyor. Herkese İyi Çalışmalar
mentes | 25.01.2007 22:53 |
Mentes'e cevaben,
- Express edition kısıtlıdır ve sınırsız kullanım vermez. Ancak en azından kullanım süresince dersleri izlemenizi sağlayacak geçici bir çözümdür.
- Derslerdeki ekran görüntüleri Visual Studio 2005 paketi içindeki Visual Basic .Net 2005 uygulaması ile alınan görüntülerdir. Sizin elinizdeki VB sürümünden farklılık gösterebilir.
Webmaster | 26.01.2007 09:06 |
Her zaman Herkese fırsat düşmez,Zaman Geçince de AHH KEŞKE..!!! deriz. Bu projeye bir yılda verilecek cüz'i bir bedelki kalem kağıt parası.. Ücretten ziyade kilitlenme amacı taşıyor.. Katılım eksikliğinin bir nedeni de sanırım.VB.6 herkesin elinde olması,Fakat vb.net kısıtlı kullanımlarla uğraşmak istemeyenlerden kaynaklanmakata..VB.NET piyasada dolandıkça iştirkler artacağına ınanıyorum.Pes etmek yok..
livadi | 04.02.2007 18:55 |
Bu çalışma güzel olmuş tşk. Bu çalışmada örnekleri de arkadaşlara hazırlar verirsek daha faydalı olacağını düşünüyorum.
çalışan örneklerden kodları çıkarmak anlamak daha güzel olacaktır.
ismailguney | 08.02.2007 18:21 |
kardeşim hakan bey,ben yeni üyenizim,programlamaya merakım var. öğrenmek isteyenlerin bu boşluğunu burada doldurmaya çalışmanız ve üstün gayretlerinizden dolayı sizi tebrik ederim. Kurs ocakta başladı diyorsunuz ben önceki dersleri nasıl temin edeceğim burada kurs ders:6 konu:1 den başlıyor yardımcı olursanız sevinirim.sitemizin ve kursumuzun devamı için başarınızın daima artarak devam etmesini temenni ederim.
minal | 10.02.2007 17:24 |
minal'e cevaben,
Bu kursun sitedeki dersler içinde 6ncı sırada olduğunu gösterir. Yani toplamda 7 bölüm eklenmiştir Vb.net kursu bunların 6ncısıdır.
Tüm ders konularına şu anda tek bir sayfadan ulabilirsiniz. Kaybettiğiniz bir şey yok.
Webmaster | 15.02.2007 21:14 |
merhaba hakan hocam size bir konuda danışacaktım ben ASP öğrenmek istiyorum ve bunun içinde tabii ki visual basic veya java gerekli.Bende visual studio 2005 ve visual basic 6.0 var. 1.Anlattığınız bu derslerde hangisini uyguluyorsunuz? 2.süper üye olduğumda eski dersleri bitirp yetişmem çok sürermi size? günde 2 saat ile
programprof | 24.03.2007 00:21 |
merhaba hakan hocam size bir konuda danışacaktım ben ASP öğrenmek istiyorum ve bunun içinde tabii ki visual basic veya java gerekli.Bende visual studio 2005 ve visual basic 6.0 var. 1.Anlattığınız bu derslerde hangisini uyguluyorsunuz? 2.süper üye olduğumda eski dersleri bitirp yetişmem çok sürermi size? günde 2 saat ile
Cevap:
1. Visual Basic .NET kursu ASP ile ilgili değildir. ASP.NET diyorsanız, onunla da ilgisi yok.
2. Kursumuzda Visual Basic 2005 Express Edition ve Visual Studio 2005 için ayrı notlar var. Yani bu sürüm için böyle yapın, şu sürüm için şöyle yapın diye farkları ekran görüntüleri ile belirtiyoruz.
3. 24 Mart itibarı ile yaklaşık 150 kitap sayfası bilgi var. Bunları baştan sona çalışmanız ve uygulamaları eksiksik yapmanız sanırım 1-1.5 ayınızı alır. (kişiye bağlı)
Derslerimizin herhangi bir kitaptan farkı nedir diye merak edenler için:
1. Dersler renkli ekran görüntüleri ve kolay ulaşımlı bağlantıları ile kitap okumaktan daha kolay ve görsellik yönünden daha algılanabilir durumdadır.
2. Kod örnekleri başka bir pencerede açtığınız VB'ye kopyala/yapıştır ile hemen taşınabilir ve hemen uygulanabilir. Kitaplarda ise birlikte CD verseler bile CD ayrı bir ortam kitap ayrı bir ortam olduğu için ikisini birlikte takip etmek daha yorucu olabilir.
3. Piyasada derslerimiz kalitesindeki (Türkçe, yazım denetimi ve anlatım zenginliği) kitaplar 40-50 YTL civarındadır. Kursumuz bu fiyatın yarısı bile değildir. Ayrıca süper üyelik size en büyük Türkçe kaynak olan Vbasicmaster.com'a süresiz, sınırsız ve engelsiz bağlanabilmenizi sağlar.
4. En az 1-2 kilo ağırlığındaki kitapları taşımak zorunda kalmadan kendi dizüstü bilgisayarınız ile İnternet bağlantısı olan heryerden derslerimize ve site içeriğine ulaşılabilmeniz de işin cabası.
Webmaster | 24.03.2007 08:54 |
hocam visual basic'i ASP de kullanmak için öğrenmek istiyorum.scriptler yazmak için...visual basic 6.0 ile visual studio 2005 arasındaki farkı kısaca bi yazarsanız sevinirim.. bir de iki kere 10 ytl lik postaçeki hesabına para yatırsam süresiz olurmu.10 ytl şimdi 10ytl sonra
programprof | 24.03.2007 11:37 |
Merhaba hocam bir kaç sorum olacaktı.
Bende yakında kursa katılcam ve benim elimde şuan Visual Basic .NET 2003 Programı mevcut acaba bu programla takip etmem mümkün mü? Tabiki biraz farklılık gösterebilir ama 2003 de şöyle 2005 de şu şekilde yapılıyor tarzında mı örnekler var.
Bir de ilerki konularda veritabanı uygulamalarında SQL 2000 üzerinde mi örnekler içericek. Çünkü Piyasaya .NET 2005 ile SQL 2005 aynı anda çıktı. O yüzden uygulamalar belki SQL 2005 örnekleri olabilir diye düşündüm. Ayrıca dikkatimi çekende hiç bu veritabanı uygulamaları konusunda bilgi vermemişsiniz acaba sadece Visual Basic .NET mi gösterilcek yani nesnelerin kullanımı felan, veritabanı uygulamaları içeriyordur umarım yoksa hayallerim suya düşecek.
Birde ricam olacaktı acaba konu başlıklarını yani işleyeceğimiz konuları yayınlayabilir misiniz mümkün mü?
Şimdilik kafamı kurcalayan sorular bunlar cevaplarsanız memnun olurum.
Saygılarımla by_anderson
by_anderson | 28.03.2007 16:42 |
Yanlış anlaşılmasın kurs süresi boyunca işlenecek konu başlıkların bir bütün olarak yayınlanması mümkün mü diye soracaktım. Zaten bazı konu başlıkları yayınlanmış ama ben tüm konu başlıklarını A-Z ye kastetmiştim.
Neler öğrenebileceğimiz konusunda bilgi almak için.
by_anderson | 28.03.2007 16:49 |
programprof'a:
Visual Basic .NET kursu ile ASP arasında hiç bir ilişki yok. Sadece kurs için para verecekseniz boşuna vermeyin. Sonra bize kızarsınız uyarmadı diye.
by_anderson'a:
Visual Basic 2005 ile ADO.NET 2.0 ve SQL Server 2005 konuları anlatılacaktır.
Temel anlamda ADO girişi yaptık. Dersleri incelerseniz veritabanı ile ilişkili dersler vardır.
Visual Basic .NET 2003 ile ufak farklılıklar ile dersleri takip edebilirsiniz. Özellikle 2003 ve 2005 arasındaki farklar anlatılmıyor ancak farkları bildirmek gerekiyorsa eğer VB 2005 Express Edition örneklerini de veriyorum
Konular ilerledikçe ADO.NET ve SQL Server 2005 konularına ağırlık vereceğiz.
Visual Studio .NET o kadar kapsamlı bir sistem ki tamamını bir ders sırası ile anlatmak imkansız. Benim burada yapmak istediğim 500'e yakın ders başlığı ile (ki bu en az 1000 kitap sayfası yapar) kursu takip edilebilecek uzunlukta tutmak.
Konu başlıklarını da ileride listelemek daha mantıklı olacak sanırım. Ancak şimdilik liste hazır değil.
Pekala bu kursun sitedeki makalelerden farkı nedir derseniz cevap şu: Makaleler sıra ve düzen takip etmez. Rastgele konularda genellikle sadece yazıdan ibarettir. Ancak kursumuz ardarda gelen derslerden oluşur. Her ders UYGULAMALI EKRAN GÖRÜNTELERİ içerir. Dersler size teorik bilgi vermek için yazılmamaktadır. Neyi nasıl yaparım bilgisini uygulamalı olarak hem görür hem de kendiniz uygularsınız.
Dersi takip eden üyelerden lütfen görüşlerini paylaşmalarını rica ediyorum. Bu konuda biraz duyarsız gibiyiz öyle değil mi?
Webmaster | 28.03.2007 20:21 |
Sorduğum soruların cevabını tam olarak aldım teşekkürler hocam. Demek SQL Server 2005 ile uygulamalar yapıcaz. Yep yeni bir yapıyla karşı karşıyayız inşallah öğrenebilecez bir şeyler. Öğrenmek zorundayız artık günümüz teknolojide bizden bunları istiyor yoksa işsiz kalırız.
İş arama sitelerine bakıyorum iş veren firmaların %95'i VB .NET ve C# istiyor. Şu an günümüzde artık bu diller hakimiyeti sağlamış durumda. Visual Basic 6.0 tarihe karıştı. Yeni çıkan işletim sistemi Vista bile bunu istiyor. Üstelik Visual Basic 6.0 da yaptığınız ve yapamadığınız birçok şeyi .NET ile yapmak mümkün. Yani bu dili öğrenmemiz farz oldu. Ama kimse bunun farkında değil belkide. En profesyonel visual basic ci bile bu yazılım iş piyasasında saf dışı kalıyor. Adamlar inadına .NET istiyor.
Şu an bu kursu dışarda Microsoft Yetkili Eğitim Merkezlerinde almaya kalksanız Y.Uzmanlığı 3000 YTL Y.Mühendisliği 6000 YTL.
Tabi burda Sadece Visual Basic .NET, ADO.NET 2.0 ve SQL Server 2005 gösterilecek. Bu da size bilginizi tetikleyecek kadar yetmez mi? Bir yerden başlamak gerekiyor zaten hepimiz programcılık mantığına sahibiz kolay kavarayabileceğimize inanıyorum. O yüzden dışarıdaki kurslara tonlarca para harcamanın alemi yok.
Ben .NET Kursuna gitmiştim (sene 2004) Bilge Adama fakat o zamanlar visual basic 6.0 bilgisine sahiptim ve visual basic 6.0 da her türlü taklayı atabiliyordum. NEDEN? Çünkü internette bununla ilgili özellikle bu sitede bir çok kaynak vardı 8 ay sonra visual basic 6.0 da güzel projeler çıkarıyordum. Ancak .NET ile ilgili yeterli kaynak olmadığından dolayı kendimi geliştiremedim. Aklıma gelen bir soruyu soramıyordum çünkü daha o zamanlar kimse bu dili bilmiyordu. Şimdi ise bir çok insan .NET ile ilgili birşeyler biliyor ve Allah razı olsun bu siteye soru sorsak cevaplaya biliyorlar.
ARKADAŞLAR BU KURSA KATILIN. TEKNOLOJİ HIZLA GELİŞİYOR GELİŞTİKÇE DE?ERİMİZ DÜŞÜYOR VE İŞ PİYASASI BİZ RED EDİYOR. SONRA KEŞKE DEMEYİN.
by_anderson | 29.03.2007 02:51 |
Güncelleme: 6 Nis (15 yeni ders)
Hocam bu derslerin devami gelcekmi? ne zaman gelecek? 6 nisandan beri sabirsizlikla bekliyorum..
gnral1987 | 26.04.2007 13:07 |
ya benim anlamadığım bi konu var neden ücretli süper üye muabbetim hocam.bir cok sitede bu gibi makaleler ve benzeri ipucları ücretsizken burda paralı.
cevap ?
Crox | 28.04.2007 16:39 |
Crox'a cevaben,
Yazılan derslerdeki kalite ve düzen sadece bu sitede var ve bunu da sadece süper üyeler hakediyor.
4350 makale ve yazı normal üyelere açıktır. Sadece Vb.net kursu süper üyelere açık. Ve de vb.net derslerinin tamamı orijinaldir. TEK BİR KOPYA SAYFA YOKTUR. Hepsi benim ürünüm ve de ürünümü dilediğim gibi sunmak benim tercihim.
Daha açık bir cevap olmaz herhalde.
Webmaster | 30.04.2007 01:19 |
Hocam Derslerin Devamini bekliyoruz.. Dersler Superdi niye kesildi? devami ne olcak? bir aydir ders yok?
Bence boyle bir dersin ucretli olmasi cok guzel bir sey. Her Bilgiyi beles almaya alismamak lazim. bana gore Parali olmasi siteye, site icin yapilan masraflara, calisanlara daha iyi hizmet ortaminin olusturulmasina katki saglamak icindir bilginin karsiliginda degildir...
Cunku Bilginin karsiligi kolay kolay odenemez. buyuklerin bir sozunu hatirlatirsak "Bana Bir Harf Ogretenin Kolesi Olurum.. (HZ.Ali R.A)" Bazen Bir Harf Bir kelimelik Bilgi Eksiligi yuzunden aylarca urasiyoruz. Bilginin, Bilgiyi ogretenin kiymetini bilmek lazim diye dusunuyorum Bir harf bile olsa...
Not:Derslerin devamini sabirsizlikla bekliyoruz..
gnral1987 | 04.05.2007 18:14 |
Bence Türkiyede oluşumda olan ve bu gibi faaliyette bulunan sitelere destek olmak gerek.ben ilk süper üyelerden olmadan önce sadece destek olsun diye aynı CD den iki kere satın almış ve destek olmaya çalışmıştım hatta Süper üye olduktan sonra bile bu cd lerin DVD ye çekilmiş versiyonunu tekrar satın aldım.Emekler değerlendirilmeli ve takdir edilmeli diyenlerdenim ve bu konulara sonuna kadar destek verenlerdenim.
Şimdi burada bir de önerim olacak.Mesela bu derslerden sonra öğretim amacıyla bir projeyi buradan ders gibi işlemek ve birlikte yapmak sanırım çok öğretici olacaktır.ve yine mesela konusu vbasic net ile bir web sitesi yapmak ve bunu internette kullanıma açmak olabilir.Bu önce basit olabilir ve dersler işlerledikçe buna ilaveler yapılarak geliştirilebilir ve mesela database de ilave edilebilir.hatta dersler devam ettikçe çıkan soruları buradan sorarak oluşacak web sitesinin gelişmesi yönlenebilir.
Ne dersiniz olur sanırım ben bunun için dahi bir destek ücreti ödeyebilirim mesela bu kurs için süper üye olarak bir 5 YTL daha ödeyebilirim
Herkese sevgi ve saygılarımlar
ARD
ad5241770 | 28.11.2007 10:27 |
benim bir sorunum ve bulamadım b bir türlü
verileri çektik ve bunu datagridview e aktarma istiyoruz bunu datasoruce ile yapuyoruz ama kod ile tek tek yazdırmak istiyorum
sql = "SELECT * FROM kisiler" da = New OleDb.OleDbDataAdapter(sql, con) da.Fill(ds, "kisiler") con.Close()
'txtFirstName.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item("FirstName") 'txtSurname.Text = ds.Tables("AddressBook").Rows(0).Item("Surname") maxrows = ds.Tables("kisiler").Rows.Count
DataGridView1.RowCount = maxrows DataGridView1.ColumnCount = 3 b = 0 c = 0
For a = 0 To maxrows Dim satir DataGridView1.Rows(b).Cells(0).Value = ds.Tables("kisiler").Rows(1).Item("adi")) dataGridView1.Rows(b).Cells(1).Value = ds.Tables("kisiler").Rows(1).Item("soyadi")) DataGridView1.Rows(b).Cells(2).Value = ds.Tables("kisiler").Rows(1).Item("yasi") b = b + 1 c = c + 1 Next a
be şekilde yaptığım zaman hata veriyorr
cevap verme yada ders programına verileri nasıl dagtagride yazdırız diye eklerseniz memnun olurum
genyayazilim | 12.12.2007 09:21 |
yeni kayıt oldum fakat çok faydalı olacağına inanıyorum.teşekkürler.DLL oluşturmayı da yakın zamanda inşallah yayımlanır:)
jazz2 | 13.12.2007 23:59 |
Merhaba, Süper üye olarak VB.net kurslarını takip etmeye başladım. Kurs, içerik olarak, anlatım dili olarak mükemmel. Yaşadığım bir sorundan yola çıkarak bir öneride bulunmak istiyorum: Kursun içeriğini takip edip, anlatılanları uygulamak zaman alıyor. Uygulama tamamlanıp da sayfaya geri döndüğümde her seferinde siteye yeniden giriş yapmak zorunda kalıyorum. Timeout değerini daha uzun tutarak ya da başka bir yolla bu sorunu ortadan kaldırmak mümkün mü?
meeteine | 23.01.2008 11:13 |
merhaba..ben de yeni katıldım sitenize..vb öğrenmek istiyorum..hiç bilgim yok acemiyim..dersleri nasıl görebilirim..
ferroxxman | 26.01.2008 13:18 |
Dersleri takip ederken oturumunuz kapanıyorsa demekki 25 dakikadan fazla süre hareketsiz kalıyorsunuz. Aslında o süreyi uzatabiliriz. Ancak bir çözüm de arada safayı tazelemektir. Böyle yapın. Ben de aynı durumdayım.
Webmaster | 28.01.2008 19:13 |
iyi günler Kursu Takip Ediyorum ve çok faydalı olduğunun kanaatindeyim
Kursa Yeni ve Taze Bilgiler eklenmesini ve, Orta Düzey VB.Net Kursu açılmasını da canı gönülden istiyorum
saygılarımla
hiperk | 09.03.2008 15:28 |
Grid View Deki Bilgilerinde Yazdırılması İçin Görsel Yada Yazılı Ders İstiyorum.
Umaırm Dikkate alınır . Çünkü Sitede Buna Benzer Açıklayıcı Bilgi Yok
Not : Enl Alttaki Grid yazdırma Clasındn Pir Şey Anlayamadım
genyayazilim | 17.03.2008 09:32 |
Merhaba, İnternetteki bir veritabanına bağlanma ile ilgili bir video hazırlayabilirmisiniz.
shener | 21.03.2008 17:18 |
Hakan hocam, kolay gelsin.
Önce emeğiniz için teşekkür ederiz, bir süper üye olarak, artık orta ve ileri düzey derslerinizi görmek istiyoruz, hayırlı çalışmalar dilerim
İsmail BAYRAM
halid | 06.03.2009 00:39 |
Çok yeni başlayanlar için gayet iyi ancak birazcık bile ilerlediyseniz çok hafif kalıyo....
murat9393 | 02.07.2010 14:45 |