Favorilerine Ekle | Giriş Sayfan Yap | Tavsiye Et

 

Kurs Tanıtım Sayfası | Süper Üye Kimdir? | Menü Tasarımı Konulu Örnek Ders
Kod İndir| Hazır Kodlar | Makaleler| İpuçları | VB .NET Kursu | Dersler | Forum | Alt Bölümler | Servisler
    Merhaba Misafir
    Anasayfa » Forum Anasayfa » Kategori: Gruplandırılmamış eski başlıklar
Üye Girişi
Kullanıcı Adı:  
Şifre : 
Kaydet ?
Siteden tam olarak faydalanabilmek için üye olmalısınız.
Unuttuğunuz şifrenizi öğrenebilmek için kayıt sırasında verdiğiniz Hatırlatma Cevabı'nı bilmeniz gereklidir.
Şifre hatırlatma işlevini sadece 3 defa kullanma hakkınız vardır.
Kullanıcı adını ve şifresini unutan üyelere email ile yardım verilmez.

Aktivasyon Gelmedi mi?Aktivasyon mesajınız email adresinize gelmedi mi?
Buraya tıklayarak bir kez daha aktivasyon mesajı gönderilmesini sağlayabilirsiniz.
Lütfen email hesabınızın BULK ve SPAM klasörlerini de kontrol ediniz.
Rastgele Makale

SAĞDAN() Fonksiyonu

Yazar: Webmaster

Webmasterlar
Sitenize Ekleyin!
Sitenizde "Son Eklenen 10 Visual Basic Yazısı"'nı göstermek ve içeriğini zenginleştirmek için buraya tıklayınız.

Vbasicmaster.com'a link verin!
Aşağıdaki minik banneri sitenize eklemek için tıklayın!

Üye Sayısı:
Ziyaretçiler nerede?

"Direkt olarak Mail Adresime nasıl girebilirim?"

Merhaba Arkadaşlar lütfen yardımcı olun!

Ben bir program hazırladım, 2 tane text kutusu,Inet ve
bir Command butonu ekledim. Amacım hotmail, yahoo
gibi siteledeki mail adreslerime bu sitelerin
reklamlarını, baner falan filan şeyleri görmeden
text kutularına yazdığım kullanıcı adı ve şifremle
tıklama yaparak direkmen girmek. Yani Logon sayfasıyla
karşılaşmak istemiyorum, direk girmek istiyorum.

Şöyle birşey hazırladım ama çalışmadı..

Private Sub Gir_Click()
Dim gitadrese As String
Dim URL as String

URL = "http://www.mail.yahoo.com?ad=txtAd.text
&şifre=txtŞifre.text"
gitadrese = Inet1.OpenUrl(URL)
End Sub

Acaba doğrusu nedir?


Üyeye Özelden Mesaj At a_balli80 | 15.03.2004 22:58 Başlık kilitlidir Başlık Kilitlidir


Selamlar,

hos baslamissin ama bu is öyle sandigin gibi degil.
Yahooya baktim ve gördümki (ben web olaylarini pek bilmem) senin girdigin username ve password ün sifreleniyor.
Yahonun sayfasina gir ve logon kismina gel. Sonra o sayfanin source suna bak. Orada JavaScript ile yazilmis functionlari göreceksin. Onlar sen UserName ni ve de
Passwordünü girdikten sonra öyle bi hale getiriyolarki sorma.

Illa devam diyorsan, o functionlarin yani sifreleme functionlarini Visual Basc diline cevirmen gerek ki, sende o URLin aynisini gönderebilesin.

Ben iki kere siteyi actim ayni functionlar vardi. Ama adamlar salak degillerdir bunlari mutlaka degistiriyolardir, en azindan icindeki rakamlari falan. Yani yazacagin functionlar bugun calisir yarin calismayabilir. Kisacasi senin Webbrowserin ile gönderdigin URL öyle senin yazdigin kadar basit gitmiyor.

Sen visual basicte functionlari yazip, ayni yahoonun web sayfasinda sen login butonuna bastiginda nasil bir URL üretiliyorsa sende aynisini üretmen gerek.


Tabi daha iyi fikri olan birileri vardir mutlaka, dedigim gibi benim web bilgim cok iyi degil

Saygilar


Timur Tas




Üyeye Özelden Mesaj At tastimur | 16.03.2004 00:12



Tüm Kategoriler | Gruplandırılmamış eski başlıklar | Gruplandırılmamış eski başlıklar  1. Sayfa
© Hakan Ersöz 2000-2013| Üyelik Sözleşmesi | | Ödeme Bildirimi
Sitemizden yenilikleri hemen öğrenin, pop upları engelleyin, chat yapın... ToolBarımızı indirin:
Vasicmaster Toolbar'ı indirin